WWW.WAFFEN-SS.NO
This is a non-political site and does not subscribe to any revisionist organizations and neo-nazi beliefs. Read more here!

Ny Bok 28.8.06:
"Helvete på Jord"
(This page in English, click)
Den unge bonden Rolf Ivar Jordbruen har skrevet beretningen om sin grandonkel Hermod Tuft (1924–1997) som 17 år gammel vervet seg som frontkjemper. Unggutten kom med i Hitlers 5. panserdivisjon Wiking og var deretter frontsoldat i fire år. Fremste utmerkelse var Jernkorset, 1. klasse.

“Helvete på jord” er en usedvanlig autentisk dokumentar og spenningsbok. Du kan se for deg den stolte unge mannen i Waffen SS, klar til dyst, med stor tro på tysk seier. Likeså kan leseren se for seg den utpinte, dødsredde og 40 kilo tunge mannen som bare har én tanke i hodet: overleve.

Boken beskriver troppeforflytninger over endeløse stepper, nattevakt i Ukraina en januarnatt iført sommeruniform, hvordan Tuft må drepe for å overleve, opplevelsen av at troppssjefen skyter russiske unggutter etter at de hadde gravd skyttergraver for tyskerne og hvordan russiske soldater henger tyske krigsfanger i trærne.

Boken forteller også om vennskap menn imellom i SS. Forfatteren leverer en sjelden beretning som vil vekke oppsikt, mye fordi den er så troverdig.


Boken kan kjøpes på nettet direkte fra Spartacus Forlag (Klikk)